donderdag 7 januari 2010

niet zo'n goede start

denk je het jaar goed te kunnen beginnen is dat dus niet zo.
in de kerst vakantie flink ziek geweest en dat hakt er goed in. we dachten het op te kunnen lossen met een tablet kuurtje antibiotica maar ik knap er niet van op.
nu hebben we toch maar besloten er weer een infuus kuurtje tegen aan te gooien. hopen dat ik eindelijk is goed opknap en ook niet meer zo moe ben als de laatste weken.

daarbij komt ook nog dat onze hond al een hele tijd mank loopt. hij heeft iets gebroken in zijn pootje. hiervoor moet ze geopereerd worden.

het is voor mij dus niet zo'n goed begin van het nieuwe jaar maar hopen dat het jaar na een slecht begin alleen maar beter gaat worden.

4 opmerkingen:

 1. Bah vervelend voor je om zo het nieuwe jaar te moeten beginnen. Heel veel sterkte, ook voor de hond.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee meid,

  Wat vervelend allemaal!! Ik hoop dat je na deze iv kuur weer goed opknapt en je dan lekker verder van een goed 2010 kan genieten!
  Heel veel sterkte ook voor je hond!

  Groetjes,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee! Wat leuk weer een nieuwe blogger op cf cafe. Wat jammer dat 2010 niet zo fijn gestart is.. maar hopelijk gaat het na je kuurtje weer beter :)

  Groetjes Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend dat je en kuurtje moet, maar zie het positief in! Je knapt er wel van op, en kan er daarna hopelijk weer maanden tegenaan!

  Januari mag dan niet zo goed beginnen, de rest van de 11 maanden van die jaar worden vast beter! Vertrouw erop :D

  BeantwoordenVerwijderen